Ben helemaal Nederlands, maar met een tintje :-)

Gepubliceerd door Sacha op 16-09-2021

pro

Sacha

Breukelen
25 jaar | Billen | Exotisch | GFE

Mijn naam is Sacha. Ik ben 25 jaar, wat getint (gemixte komaf, verder super Nederlands), vrolijk, houd van lachen en middenin een leuke, maar vooral ook drukke fase in mijn leven.

De voornaamste reden dat ik hierop ben beland, is de nieuwsgierigheid naar afspreken op deze manier. Op seksgebied sta ik open voor veel spannends, bij een leuke klik. Naast de spanning die ik hier vind, houd ik natuurlijk ook gewoon van een leuk gesprek. En fijn gezelschap. Lekker knuffelen samen. Middels deze weg daar dus naar op zoek.

Naast mijn studie, werk ik al een tijd vast in weekenden, volg ik pianolessen, dans ik graag en heb ik gelukkig een leuk sociaal leven. Ik wil met deze advertentie dus ook niets professioneels starten. Gewoon af en toe een leuke date, gezellige gesprekken, fijne seks en natuurlijk wat extra inkomen bovenop mijn stufi: ik vraag 300 voor een langere date. Dan hebben we zeker eventjes de tijd en hoeven we niets te overhaasten. Verder spreek ik het liefst doordeweeks wat af, overdag of in de avond.

Vind een foto uitwisselen trouwens in veel gevallen goed. Mijn telefoonnummer geef ik nadat ik de jouwe krijg. Dan kunnen we appen en wat leuks afspreken.

Laat me gewoon even wat weten via een berichtje, en dan bespreken we de rest daar!

Tarieven

2 uur € 300
3 uur € 400

Contacturen

Woensdag 13:00tot01:00
Misbruik melden