Date op niveau.

Gepubliceerd door Sara op 16-09-2021

pro

Sara

Zaltbommel
24 jaar | Dinnerdate | GFE | NL

Mijn naam is Sara en ik ben een Nederlandse, slanke vrouw van 24 jaar jong, uit Laren. 

Door wat vooronderzoek op het internet ben ik hier terecht gekomen en ik ben inmiddels erg benieuwd hoe het zou zijn om daadwerkelijk op deze manier af te spreken.

Ik heb een redelijk hoge (soms wat saaie) parttime functie in een goed-aangeschreven privé-kliniek. Ik ben dus erg veel bezig (geweest) met werk en studeren. Daarnaast natuurlijk ook met veel leuke dingen. Echter, treed ik niet vaak buiten mijn comfort-zone. Dat is iets wat ik wil veranderen. Leuke etentjes, mooie hotels, of goede verhalen tijdens spannende dates: dit is dus een hele stap in de juiste richting, denk ik zo.

Verder ben ik dan ook op zoek naar een leuke man waarmee ik spannende dingen kan doen. In én buiten het bed. Voor een eerste keer lijkt het mij verstandig om bij je thuis of in een hotel te afspreken. Vertrouwen moet je immers opbouwen. Latere dates zijn zeker zo leuk ergens anders, maar ook net zo gezellig weer thuis of in het hotel.

Buiten bed waren mijn interesses duidelijk. In bed houd ik er van jou te pleasen. Ik neem graag de leiding en met een beetje vertrouwen gaan we ongetwijfeld een heerlijk avontuur tegemoet. 

Vooral omdat het ik beperkt wil doen, vraag ik een vergoeding van 500 voor twee-drie uur. Anders een vergoeding van 1000 voor een leuke uitgebreide avond (of middag) samen. 

Ik hoop hiermee voldoende ge -en beschreven te hebben en ik ben erg benieuwd naar de reacties.

Tarieven

2 uur € 500
3 uur € 500

Contacturen

Contact op afspraak

Misbruik melden