Erotische massage, Carpe Diem Oss en Boxtel.

Gepubliceerd door Carpe Diem op 19-11-2021

pro

Carpe Diem

Oss
jaar | Billen | Exotisch | Koppels

Een erotische massage is een ultieme ervaring waarbij de masseuse je meeneemt naar een uniek hoogtepunt. Gun uzelf het genot van een zinderende Carpe Diem ervaring!

Carpe Diem beschikt over massagesalons in Oss en Boxtel. Beide locaties kenmerken zich door een prachtig interieur en sublieme hygiëne. De salons zijn voorzien van diverse sfeervol ingerichte massageruimtes met sanitaire voorzieningen zoals een luxe regendouche en whirlpool.

Een erotische massage wordt altijd vooraf gegaan door baden of douchen. Kies voor douchen onder één van onze heerlijke regendouches, of geniet met de masseuse in een luxe whirlpool van een relaxt bad. Geniet daarna van de door u gekozen massage. We hebben voor ieder wat wils: van zacht en soepel tot zinderend heet… Wat mogen we u vandaag serveren?

Weet u al door wie u verwend wil worden? Selecteer de dame van uw keuze  op onze site om haar beschikbaarheid te zien en een afspraak in te plannen.

Stationstraat 52 5281 GE Boxtel 0411-677114
Maandag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Spoorlaan 20 5348 KB Oss 0412-627712
Maandag t/m zondag van 10:30 tot 18.00 uur.

Wij zijn er zeker van dat uw wensen vervuld zullen worden en dat u een onvergetelijke ervaring met de door u gekozen masseuse zal hebben.

www.carpediemmassage.nl

Mogelijkheden

Aftrekken
Massage

Tarieven

Prijzen worden later bepaald

Contacturen

Contact op afspraak

Misbruik melden