Tess

Gepubliceerd door Tess op 16-09-2021

pro

Tess

's-Hertogenbosch
25 jaar | GFE | NL | Studente

Hi! Mijn naam is Tess, ik ben een 25-jarige Nederlandse studente met een smalle taille, dikke billen en lang donkerblond haar. Ik heb een heel druk en leuk leven, maar soms ook een beetje saai. Vandaar dat ik hier een profiel heb aangemaakt; wie weet brengt een avontuurlijke date met een leuke man wat welverdiende spanning in mijn drukke bestaan. Geen gekke gedachte toch?
Als je met mij afspreekt wil ik elkaar eerst een beetje leren kennen door -in een hotel of bij jou thuis- de spanning langzaam op te bouwen en daarna alle tijd te nemen voor elkaar. Daarom spreek ik het liefste ook wat langer af: een twee, drie uur voor 500 of een hele dag voor 1000.
In bed ben ik een echte pleaser en neem ik graag alle tijd om jou alles te geven wat je wilt. Ik ben avontuurlijk en open-minded, dus als er een klik is ben ik eigenlijk voor alles in. Nou ja.. voor veel veel dan. ;-)
Well, that’s enough about me, I think. Als je me mailt, vind ik een verhaaltje over jou wel zo fijn. En als nog vragen hebt, mag je me die natuurlijk altijd stellen en dus wie weet tot snel, zou ik zeggen. X!

Tarieven

2 uur € 500
3 uur € 500

Contacturen

Contact op afspraak

Misbruik melden