Maantje, weer terug

Gepubliceerd door Maan op 16-09-2021

pro

Maan

Waalwijk
23 jaar | Deepthroat | GFE | PZC

Hallo! Ik heet Maan, 23 jaar, Nederlands, 168 groot, lief uiterlijk en leuk in de omgang! Ik had eerder al eens een advertentie maar die eraf gegooid. Nu eigenlijk weer opnieuw op zoek naar regelmatig een date (liefst vast contact), waarbij gezelligheid en fijne intimiteit centraal staan. Ik houd van seks, maar wel met de juiste persoon. Leeftijd, uiterlijk en afkomst vind ik geen belangrijke zaken, maar aspecten als respect, gezelligheid en liefde loop ik warm voor. Natuurlijk maken we een leuke potje kletsen wel een heftige seksscene van, dat is duidelijk! 

Ik heb vanwege discretie onherkenbare foto’s bijgevoegd, die wel echt van mij zijn. Ik ben het 100% zelf. Na kort mailcontact wissel ik graag een foto uit zodat ik we beiden een indruk hebben van wie we treffen.

Ik kom alleen bij jou langs, aan huis of in een hotel. Voor een date van een uur vraag ik 200 euro, en 300 euro voor twee uur (wat minder, omdat ik het relaxter vind om wat langer te blijven). Maar dat staat ook onder de advertentie, als het goed is.

Ben benieuwd naar je leuke mailtje! -XXX-

Mogelijkheden

Aftrekken
Beffen
Companion
Dinnerdates
Klaarkomen in mond
Klaarkomen op gezicht
Massage
Penismassage
Pijpen
Pijpen deepthroat
Pijpen zonder condoom
Prostaat massage
Rimmen
Seks
Soft SM
Speciale kledingverzoeken
Tongzoenen
Tussen borsten
Vingeren
Voetenfetisj
Zoenen

Tarieven

1 uur € 200
2 uur € 300
3 uur € 400
4 uur € 500
Overnachting € 1000

Contacturen

Contact op afspraak

Misbruik melden