Op zoek naar een leuk nieuw contact!

Gepubliceerd door Danielle Wagemakers op 16-09-2021

pro

Danielle Wagemakers

Meerkerk
38 jaar | Dinnerdate | Exotisch | GFE

Hey! Ik ben Danielle. Ik zou mijzelf omschrijven als een warme, gezellige, ambitieuze en (hoor ik gelukkig vaker) knappe (gemixt) Nederlandse single vrouw van 38 jaar.

Ik vind het leuk om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken en ik besloot daarom maar eens een advertentie te schrijven. Merk dat ik in deze drukke levensfase soms toch wel de aandacht, de knuffels en de fijne seks mis, die komen kijken bij een een leuke date. Samen met de wens financieel wat vrijer te leven, maakt dat ik deze zoektocht hier begin. Praktisch betekent dat, dat ik graag naar jou toe kom -dus niet bij mij thuis afspreek- en daar 300 aan sponsoring voor vraag.

Tijdens een afspraak vind ik het fijn om vooraf lekker wat te drinken en een leuk gesprekje te hebben over wie jij bent en wie ik ben, wat we doen in het leven, waar we van houden en zelfs waarnaartoe we het liefst op vakantie willen -haha. Ik ben in bed redelijk openminded en ik vind het vooral fijn om het jou naar je zin te maken. Verder zoek ik niet per se hele extreme seks, maar het hoeft ook niet allemaal binnen de lijntjes. Samen toewerken naar een heerlijk hoogtepunt voor beiden dus.

Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd en als jij dat ook bent, dan tot snel?

Tarieven

2 uur € 300

Contacturen

Vrijdag 00:00tot00:00
Misbruik melden