Tijd voor Lina!

Gepubliceerd door Lina op 16-09-2021

pro

Lina

Tilburg
28 jaar | Billen | Exotisch | GFE

Even voorstellen. Ik ben Lara. Een meisje-meisje van 28, hier beland door de quarantaine verveling en een langdurige nieuwsgierigheid. Sinds een maandje ben ik klaar met mijn hbo opleiding en momenteel nog tussen het school -en werkleven in. In mijn vrije tijd doe ik veel aan fitness, vind ik het leuk om te wijnen met vriendinnen en lig ik graag zo veel mogelijk lekker aan het strand.

Op het moment zoals iedereen zo’n beetje (helaas) heel veel thuis. Daarom besloten een advertentie te maken. Naast de verveling en nieuwsgierigheid is het financiële gedeelte ook echt wel lekker meegenomen -zit immers tussen school en werk in. Ik zie kwartiertjes, overnachtingen, opties, extra prijzen; ik houd liever gewoon wat simpeler. Het zou mij heel erg fijn lijken om de eerste keer een wat langere afspraak te hebben, zodat we elkaar ook echt een beetje kunnen leren kennen voordat we in bed belanden. Daarna is wat korter en vuriger natuurlijk ook leuk, regelmatig. 

Omdat ik nog thuis woon, kan ik niet bij mij afspreken. Ik kan wel gewoon de auto meenemen, dus zijn er gelukkig voldoende opties als je wat zou willen afspreken. In dat geval zie ik graag een berichtje tegemoet en maken we er binnenkort eens een feestje van!

X Lina

Tarieven

1 uur € 200
2 uur € 350

Contacturen

Contact op afspraak

Misbruik melden