Samen op avontuur?

Gepubliceerd door Lauren op 22-11-2021

Lauren

Geldrop
41 jaar | Dinnerdate | GFE | Milf

Ik ben Lauren, een mooie dame met diepgang, klasse en niveau. Met mijn charme kan ik jou helemaal gek maken. Mijn magie op jou oslaten en dat is het begin van een gelaagd feestje…… Jou laten genieten staat centraal zodat je even alles om je heen vergeet en helemaal opgaat in ons avontuurtje. Daarna met een voldaan gevoel naar huis waar je nog zal terugdenken aan onze geile tijd samen. Wat ik zoek…..denk dat dat wel duidelijk is ; )

Biedt een ultieme gfe ervaring, drankje/hapje vooraf is uiteraard ook mogelijk zodat we de spanning al opbouwen. Breng je in extase met mijn intense blik en zal je zeker verleiden.

Mijn tarief voor 1 uur is 250 euro, 2 uur 450 euro. Verlenging is altijd mogelijk mits goede klik. Ik vertrek vanuit de regio Geldrop.

Geniet van het leven en een dag niet gelachen is een dag niet geleefd, straal positiviteit uit en ben altijd opgewekt. Maak het jou naar je zin en wordt zelf uiteraard ook graag verwend dus hou je zeker niet in. Heb een hoge sexdrive en geniet enorm van intimiteit en erotiek. Elkaar aandacht geven en samen tot een hoogtepunt komen en dat speciale gevoel ervararen dat we één met elkaar worden. De spanning van elkaar ontmoeten, verleiden, plezieren en aandacht geven (krijgen vind ik ook fantastisch uiteraard). Het totaalplaatje maakt het zo speciaal.

Date niet met Jan en alleman, moet een duidelijke klik zijn tijdens onze communicatie anders kan er geen date uit voortvloeien. Geen loze beloftes van mijn kant, ben eerlijk en duidelijk in mijn afspraken en verwacht van jou dat je je wensen kenbaar maakt en beschrijft wat je van mij verwacht zodat ik kan belijken of ik jou match ben en we een fantastische date kunnen plannen. Verwacht enige comfort om tot een fantastische date te komen zodat we ultiem kunnen genieten zonder beperkingen qua ruimte en dergelijke. Dus geen auto of buitenseks.
Date van tijd tot tijd zodat ik jou toch enige exclusiviteit kan bieden, intiem altijd safe, geen uitzonderingen mogelijk! Ben een verstandige dame die zuinig is op haar lichaam en hygiëne heel belangrijk vind. Eveneens discretie en respect. Heb een belangrijke job in het dagelijks leven dus discretie is voor mij net zo vanzelfsprekend als voor jou. Ben de 40 net gepasseerd, heb een normaal postuur, grote borsten en mooie volle billen. Sprekende ogen en heb alles in huis om jou helemaal gek te maken op.seksueel vlak.

Ik deel geen herkenbare foto’s, verwacht ik ook niet van jou. De foto’s bij mijn oproep, thats me and thats all. Blijft altijd wat mysterieus maar dat ben jij ook voor mij. Helaas noodzakelijk in deze wereld waar niet alle aspecten van het leven geaccepteerd worden.

Ben jij enthousiast en nieuwsgierig naar mij geworden? Zie je berichtje wel verschijnen met jou verwachtingen en de nodige info om elkaar te kunnen ontmoeten.
Liefs Lauren

Tarieven

1 uur € 250
2 uur € 450

Contacturen

Contact op afspraak

Misbruik melden