Ik ben Yara en ik zoek een fijne date hier!

Gepubliceerd door Yara op 16-09-2021

pro

Yara

Gorinchem
29 jaar | Dinnerdate | Exotisch | Fetisj

Wie ben ik? Misschien het gemakkelijkst om daarmee te beginnen: Yara, 29 jaar jong, lief, creatief en positief in het leven. (Bij)studerend om dat het nog kan en werkend (in de zorg) omdat het inmiddels moet. Graag op reis en zwemmen en dansen en koken en uit eten en eigenlijk nog wel veel meer.
Waarom nu een advertentie? Een vriendin met ervaring en mijn saaie corona-leven is een korte, maar goede opsomming. Nieuw contact lijkt mij leuk, juist nu in deze fase van mijn leven.
Waar wat afspreken? Ik woon vlakbij Gorinchem, maar het kan niet bij mij thuis. Heb een kleine auto en vind het niet erg om een stukje te rijden. Kom dus graag naar jou toe, of naar een leuk hotel halverwege.
Wat voor afspraakje? Nog niet genoemd, maar stiekem ook een beetje een reden voor de advertentie: een fijne vergoeding van 300. Hoe lang dat dan duurt, bezien we vanzelf. Niet een hele dag natuurlijk, maar ook zeker geen gehaast uur.
Hoe wat afspreken? Voor mij is het ook allemaal nog nieuw en aftasten, dus het liefst app of bel ik gewoon met je. En op die manier komen we dan vast tot een leuk afspraakje. Erg benieuwd!

Tarieven

2 uur € 300

Contacturen

Contact op afspraak

Misbruik melden